E-Book : Majlis Perkahwinan Impian

29 08 2008

Majlis perkahwinan merupakan antara hari yang paling penting dalam hidup anda. Merancang impian seharusnya pengalaman menyeronokkan, mengembirakan, dan PALING penting, TIADA stress! Tetapi, realitinya jauh berbeza… anda akan rasa tertekan dengan 1001 perkara-perkara kecil yang SANGAT memeningkan semasa membuat perancangan ini.

Untuk pengetahuan anda, kebanyakan pasangan pengantin telah melakukan pelbagai kesilapan sewaktu merancang majlis. Mereka terlupa perkara-perkara kecil, membuat keputusan yang salah dan banyak perkara tidak diuruskan dengan baik.

Saya pasti, anda tentu tidak mahu dimalukan di hadapan semua tetamu semasa majlis PALING bersejarah dalam hidup anda. Lebih malang lagi, anda akan menyesali peristiwa tersebut seumur hidup. Nauzubillah…!!

Tidakkah anda mahu melakukan APA SAHAJA untuk menghasilkan impresi yang terbaik kepada para tetamu? Sekaligus, memastikan semua perkara berjalan lancar dan diuruskan dengan sempurna?

Jawapan anda, semestinya YA!

Oleh kerana mahu mendapatkan hasil kerja yang TERBAIK, anda akan pergi mencari pelbagai jenis tips di merata-rata tempat. Anda akan cari…bagaimana nak merancang bajet, bagaimana nak pilih jurufoto, apa senarai kerja yang harus dibuat dan macam-macam lagi.

Namun, tidak semua sumber panduan boleh diperoleh secara percuma. Dan yang lebih penting, anda tidak akan menemui semua maklumat daripada SATU sumber sahaja. Anda perlukan BAaaaNYAK sumber.

Memperkenalkan, e-book yang PERTAMA seumpamanya di Malaysia dan WAJIB dimiliki oleh semua pengantin Melayu.

Untuk mendapatkan lebih banyak informasi tentang e-book ini,

SILA KLIK

Majlis Impian.com

Advertisements

Tindakan

Informasi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: