Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2009

5 11 2008

promosi800promos1400promosi1700

Untuk melihat sampel hasilkerja kami, sila lawati http://zoomer.fotopages.com

Zoomer Photography
Untuk Tempahan atau Pertanyaan
Sila E-Mail Kami – jutatrend@yahoo.com
Atau Hubungi Azam di 012-3160355

3 Langkah Mudah Untuk Membuat Tempahan
1 – Hubungi kami untuk pengesahan kekosongan tarikh majlis
2 – Kami akan menghantar kepada anda borang butiran pengantin melalui e-mail untuk
anda isi dan kembalikan kepada kami juga melalui e-mail
3 – Pada masa yang sama sila buat pembayaran booking fee melalui akaun kami
di Maybank (Nombor akaun akan kami berikan bersama borang butiran pengantin)
Itu sahaja. Yang lainnya hanyalah penantian ketibaan hari yang bersejarah.

Nota:
# Tempahan hanya disahkan setelah pembayaran booking fee diterima
# Penerimaan tempahan adalah pada dasar ‘Siapa cepat dia dapat’
# Harga pakej hanya sah untuk majlis yang berlangsung dalam tempoh 1 hari atau
atau 2 hari yang berturutan
# Harga pakej hanya sah untuk majlis yang diadakan di kawasan Lembah Kelang
dan berhampiran sahaja
# Bagi majlis di luar kawasan Lembah Kelang, caj tambahan untuk kos perjalanan
dan penginapan (jika diperlukan) akan dikenakan
# Promosi pakej di atas hanya sah untuk tempahan yang diterima untuk waktu terhad
dan majlis yang akan diadakan di sepanjang tahun 2009.


Tindakan

Information

7 responses

15 11 2008
nurul

kalau majlis di kedah boleh tak?

15 11 2008
zoomer

Nurul, kami memberi khidmat kami di mana saja yg anda perlukan. Sila periksa email anda untuk jawapan kami yang lebih terperinci… Tq for ur interest on our works.

11 12 2008
Liyana

Interested tp kat Johor pun blh ker?? Bayaran plak camane? x same ngan pakej la erk coz outside lembah klang..

11 12 2008
zoomer

Johor tu bukan jauh mana pun liyana… Pakaj kami tetap sama, cuma tambah kos perjalanan (minyak dan tol) dan kos penginapan jika diperlukan. Anyway, saya ada reply soalan awak ni thru email. Pls chk ur mailbox k… Tq

15 12 2008
iffah

iffah berminat dengan pakej rm1400.00 tue tp satu je iffah nak tanya kalau saya tak mau cd tue mcm mane ek…. adakah boleh ditukarkan pada benda yg lain. terima kasih

17 12 2008
zoomer

Sebenarnya tiada bezanya jika ada atau tiada CD, nilai pakej tetap sama. Saya cadangkan agar iffah ambil sekali CD tu utk kemudahan dimasa mendatang, samada utk mencetak semula gambar2 majlis, utk di download ke PC atau sebagainya.

29 04 2009
Promosi Pakej Perkahwinan 2009 « Segalanya Tentang Dunia Fotografiku

[…] Klik juga Promosi Pakej Fotografi Perkahwinan 2009 […]

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s




%d bloggers like this: